Auto

Pechhulp: ANWB Wegenwacht

De ANWB Wegenwacht is er voor pechhulp bij autopech in Nederland en in Europa. Ook hebben ze een speciale accuservice. Het lidmaatschap is persoonsgebonden.

Kleine beurt voor de auto

Door tijdig onderhoud aan uw auto in de vorm van een kleine beurt, kunnen grote problemen voorkomen worden. De kosten voor een kleine beurt zullen lager zijn dan voor een grote beurt.

Kenteken overschrijven

Een kenteken overschrijven kan bij een van de grotere postkantoren of bij de autodealer zelf. Voor het overschrijven van een kenteken heeft u de juiste papieren nodig.

Regels begeleid rijden

Begeleid rijden is vanaf november 2011 ook in Nederland mogelijk. Tot 18 jaar mogen ze met een begeleider auto rijden. Jongeren mogen dan namelijk al vanaf 17 jaar hun rijbewijs halen.

Rijbewijs halen vanaf 17 jaar

Je auto rijbewijs halen vanaf 17 jaar kan vanaf november 2011. De bestuurder mag dan al auto rijden, maar wel onder begeleiding van een coach. De coach moet aan bepaalde eisen voldoen.

©Infomuur. Alle artikelen op deze site vallen onder de auteurswet. Niets van deze tekst mag dan ook zonder toestemming op welke wijze dan ook gekopieerd worden.

Inhoud syndiceren