Huis

Kosten zonnepanelen

De kosten voor zonnepanelen zitten vooral in de aanschafkosten. Dit bedrag wordt uiteindelijk terug verdiend door minder elektriciteitskosten en een terugleververgoeding.

Vloerisolatie, kosten en subsidie

De kosten voor vloerisolatie variëren per aanbieder, materiaal en soort vloer. De overheid helpt mee met verschillende subsidies zoals de Meer Met Minder regeling en het lage btw tarief.

Muizen in huis vangen

Muizen in huis komen bij de beste families voor. Ze kunnen veel overlast veroorzaken. Er zijn verschillende methodes om muizen te vangen, te bestrijden of te voorkomen.

Spouwmuurisolatie en kosten

Spouwmuurisolatie betaalt zich doorgaans in 3 tot 5 jaar terug. Door de subsidie regeling worden de btw kosten verlaagd en betaalt u minder belasting.

Kosten verbouwen: BTW verlaging

Voor het verbouwen of renoveren van uw woning geldt een tijdelijke BTW verlaging naar 6%. De werkzaamheden moeten worden afgerond op of na 1 oktober 2010 en voor 1 juli 2011.

©Infomuur. Alle artikelen op deze site vallen onder de auteurswet. Niets van deze tekst mag dan ook zonder toestemming op welke wijze dan ook gekopieerd worden.

Inhoud syndiceren